Recreantentornooien

Een korte toelichting: recreantentornooien worden ingericht verspreid over onze provincie door clubs die aangesloten zijn bij de VBR (Vlaamse Badminton Recreanten) of WVBF (West-Vlaamse Badminton Federatie) en zelf ook met delegaties aan deze tornooien deelnemen.


Sfeerbeeld recreantenontmoeting Oostrozebeke 30 september 2007

Voor wie: Iedere recreant, van beginner tot sterk gevorderde speler, kan deelnemen. Bij inschrijving bepaal je zelf het niveau en de discipline(s) waarin je wil uitkomen. Alle disciplines worden steeds in poules gespeeld zodat je op elke tornooi zeker bent dat je verschillende wedstrijden kan spelen. Gewoonlijk wordt er ’s morgens gestart met de enkelwedstrijden, gevolgd door de dubbelwedstrijden (rond de middag voor de Dubbel Dames en Dubbel Heren) om af te sluiten met de Dubbel Gemengd discipline.

Hoe inschrijven: hou ons infobord in de sporthal in de gaten, er zal tijdig een inschrijvingsformulier en meer info voorzien worden. Bovendien kan je ook inschrijven door een mailtje te sturen naar bco@bcoostrozebeke.be.

Nog vragen: Stel ze gerust aan het recreantenteam ! Aarzel dit keer vooral niet om je eens in te schrijven. Twijfel je over het te kiezen niveau, dan helpen we je ook graag verder.
De kalender kan vinden, rechts in onze Agenda.
Je kan de volledige kalender ook steeds raadplegen op www.wvbf.be.